Lépe žádat o odpuštění,než o svolení.

Diskografie-Goo Goo Dolls

28. srpna 2008 v 14:00 |  Goo Goo Dolls

Diskografie


Album
2006
Let Love In
2004
Live in Buffalo
2002
Gutterflower
2001
What I Learned About Ego, Opinion, Art & Commerce
1998
Dizzy Up The Girl
1995
A Boy Named Goo
1993
Superstar Carwash
1991
Hold Me Up
1989
Jed
1987
Goo Goo Dolls
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jakej styl posloucháš???

Punk 17.7% (237)
Rock 16.4% (220)
Hip Hop 17.2% (231)
Metal 15.7% (210)
Trance 16.4% (220)
Pop 16.6% (222)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.