Lépe žádat o odpuštění,než o svolení.

Filmografie-Adam Brody

9. srpna 2008 v 17:54 |  Adam Brody

Filmografie

Jako herec
2005 -Mr. & Mrs. Smith (Mr. & Mrs. Smith) role: Benjamin Danz
2005 -Děkujeme, že kouříte (Thank You for Smoking) role: Jack
2003 -O.C. ("O.C., The") role: Seth Cohen
2003 -O.C. (O.C., The) role: Seth Cohen
2003 -Skřípění (Grind) role: Dustin Knight
2002 -Kruh (Ring, The) role: Kellen - Teen #3
2001 -Prci, prci, prcičky 2 (American Pie 2) role: High School Guy
2000 -Gilmorova děvčata (Gilmore Girls) role: Dave Rygalski
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.