Lépe žádat o odpuštění,než o svolení.

Filmografie-Brad Pitt

9. srpna 2008 v 16:15 |  Brad Pitt

Filmografie

Jako herec
2007 -Dannyho parťáci 3 (Ocean's Thirteen) role: Rusty Ryan
2006 -Babel (Babel)role: Richard
2005 -Mr. & Mrs. Smith (Mr. & Mrs. Smith) role: John Smith
2004 -Dannyho parťáci 2 (Ocean's Twelve) role: Rusty Ryan
2004 -Trója (Troy)role: Achilles
2003 -Sindibád: Legenda sedmi moří (Sinbad: Legend of the Seven Seas) role: Sinbad
2002 -Milujte svého zabijáka (Confessions of a Dangerous Mind) role: Brad, Bachelor #1
2002 -Hollywood, Hollywood (Full Frontal) role: sám sebe
2001 -Mexičan (The Mexican) role: Jerry Welbach
2001 -Dannyho parťáci (Ocean's Eleven) role: Rusty Ryan
2001 -Chováme doma grizlyho (Growing Up Grizzly) role: Vypravěč
2001 -Spy Game (Spy Game) role: Tom Bishop
2000 -Podfu(c)k (Snatch.) role: Mickey O'Neil
1999 -V kůži Johna Malkoviche (Being John Malkovich) role: sám sebe
1999 -Klub rváčů (Fight Club) role: Tyler Durden
1998 -Seznamte se, Joe Black (Meet Joe Black) role: Joe Black
1997 -Sedm let v Tibetu (Seven Years in Tibet) role: Heinrich Harrer
1997 -Tichý nepřítel (Devil's Own, The) role: Rory Devaney / Francis Austin McGuire
1996 -Spáči (Sleepers) role: Michael Sullivan
1995 -Sedm (Se7en) role: Detective David Mills
1995 -12 opic (Twelve Monkeys) role: Jeffrey Goines
1994 -Legenda o vášni (Legends of the Fall) role: Tristan Ludlow
1994 -Interview s upírem (Interview With The Vampire) role: Louis de Pointe du Lac
1993 -Pravdivá romance (True Romance) role: Floyd
1992 -Teče tudy řeka (A River Runs Throungh It) role: Paul Maclean
1992 -Senzační svět (Cool World) role: Detective Frank Harris
1991 -Thelma a Louise (Thelma & Louise) role: J.D.
1991 -Odvážné příběhy (Two-Fisted Tales) role: Billy
1978 -Dallas ("Dallas") role: Randy
Jako producent
2007 -Síla srdce (A,Mighty Heart)
2006 -Hlava nehlava (Running with Scissors)
Skrytá identita (Departed, The)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.