Lépe žádat o odpuštění,než o svolení.

Filmografie-Chad Michael Murray

2. srpna 2008 v 0:12 |  Chad Michael Murray

Filmografie

Jako herec
2005 -Dům voskových figurín (House of Wax) role: Nick Jones
2004 -Moderní popelka (Cinderella Story) role: Austin Ames
2003 -One Tree Hill (One Tree Hill) role: Lucas Scott
2003 -Mezi námi děvčaty (Freaky Friday) role: Jake
2003 -Osamělý strážce (Lone Ranger) role: The Lone Ranger / Luke Hartman
2001 -Megiddo: The Omega Code 2 (Megiddo: The Omega Code 2) role: David Alexander
2000 -Gilmorova děvčata (Gilmore Girls) role: Tristin Dugray
1998 -Dawsonův svět (Dawson's Creek) role: Charlie Todd
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Little-Rockerka Little-Rockerka | E-mail | Web | 3. srpna 2008 v 20:43 | Reagovat

nn. neotravuješ :-)tak teda: normálně si založíš v anketích třeba jsi holka/kluk. potom klikneš na nový článek, dáš si tam třeba fotky, a nahoře v záhlaví(titulek, rubrika, autor, ANKETA) si vybereš AKETA, vyroluješ to a vybereš si třeba zrovna to ,,jsi: holka/kluk. a máš to hotový

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.