Lépe žádat o odpuštění,než o svolení.

Filmografie-Garrett Hedlund

1. srpna 2008 v 23:50 |  Garrett Hedlund

Filmografie

Jako herec
2007 -Rozsudek smrti (Death Sentence) role: Billy Darley
2007 -Georgiino Pravidlo (Georgia Rule) role: Harlan
2006 -Eragon (Eragon) role: Murtagh
2005 -Čtyři bratři (Four Brothers) role: Jack Mercer
2004 -Světla páteční noci (Friday Night Lights) role: Don Billingsley
2004 -Trója (Troy) role: Patroclus
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Luciášek Luciášek | Web | 13. října 2010 v 16:05 | Reagovat

I LOVE GARRE!!

2 Luciášek Luciášek | Web | 13. října 2010 v 16:05 | Reagovat

TT =D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.