Lépe žádat o odpuštění,než o svolení.

Filmografie-Jeremy Sumpter

12. srpna 2008 v 16:25 |  Jeremy Sumpter

Filmografie

Jako herec
2006 -Honba za lesním mužem (Sasquatch Dumpling Gang, The) role: Gavin Gore
2003 -Petr Pan (Peter Pan) role: Peter Pan
2002 -Pouhý sen (Just a Dream) role: Henry Sturbuck
2002 -Válka surfařů (Local Boys) role: Skeet Dobson
2001 -Lovec démonů (Frailty) role: Young Adam
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.