Lépe žádat o odpuštění,než o svolení.

Filmografie-Mischa Barton

11. srpna 2008 v 11:14 |  Mischa Barton

Filmografie

Jako herečka
2007 -virgin territory (virgin territory) role: Pampinea
2007 -Tajemství prstenu (Closing the Ring) role: Young Ethel Ann
2006 -Divoká jízda (OH in Ohio, The) role: Kristen Taylor
2003 -O.C. ("O.C., The") role: Marissa Cooper
2003 -Oktanový kult (Octane) role: Natasha 'Nat' Wilson
2003 -O.C. (O.C., The) role: Marissa Cooper
2002 -Prsten věčného světla (Ring of Endless Light, A) role: Vicky Austin
2001 -Drsná škola (Tart) role: Grace Bailey
2000 -Paranoia (Paranoid) role: Theresa
2000 -Frankie a Hazel (Frankie & Hazel) role: Francesca 'Frankie' Humphries
1999 -Notting Hill (Notting Hill) role: 12-Year-Old Actress
1999 -Šestý smysl (The Sixth Sense) role: Kyra Collins
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.