Lépe žádat o odpuštění,než o svolení.

Filmografie-Adam Sanler

5. října 2008 v 12:36 |  Adam Sandler

Filmografie

Jako herec
2008 -Zohan: Krycí jméno Kadeřník (You Don't Mess with the Zohan) role: Zohan Dvir
2007 -Když si Chuck bral Larryho (I Now Pronounce You Chuck and Larry) role: Chuck Levine
2006 -Klik - život na dálkové ovládání (Click) role: Michael Newman
2005 -Deuce Bigalow: Evropský gigolo (Deuce Bigalow: European Gigolo) role:
2005 -Trestná lavice (Longest Yard, The uncredited) role: Paul Crewe
2004 -50x a stále poprvé (50 First Dates) role: Henry Roth
2004 -Španglicky snadno a rychle (Spanglish) role: John Clasky
2003 -Kurs sebeovládání (Anger Management) role: Dave Buznik
2003 -Sláva jen pro mrtvé (Pauly Shore Is Dead) role: sám sebe
2002 -Osm bláznivých večerů (Eight Crazy Nights) role: Davey, Whitey, Eleanore & Deer
2002 -Mr. Deeds - náhodný milionář (Mr. Deeds) role: Longfellow Deeds
2002 -Opilí láskou (Punch-Drunk Love) role: Barry Egan
2002 -Žába k zulíbání (The Hot Chick) role: Mambuza Bongo Guy
2001 -Zvíře (Animal, The) role: Townie
2000 -Malý Nicky - Satan Junior (Little Nicky) role: Nicky
1999 -Velký táta (Big Daddy) role: Sonny Koufax
1998 -Vodonoš (The Waterboy) role: Robert 'Bobby' Boucher Jr.
1998 -Píseň pro nevěstu (Wedding Singer, The) role: Robbie
1996 -Střelený (Bulletproof) role: Archie Moses
1996 -Rivalové (Happy Gilmore) role: Happy Gilmore
1995 -Billy Madison (Billy Madison) role: Billy Madison
1994 -Blázni a poloblázni (Mixed Nuts) role: Louie
1993 -Šišouni v New Yorku / Coneheads (Coneheads) role: Carmine
Jako scénárista
2008 -Zohan: Krycí jméno Kadeřník (You Don't Mess with the Zohan)
2002 -Osm bláznivých večerů (Eight Crazy Nights)
2000 -Malý Nicky - Satan Junior (Little Nicky)
1999 -Velký táta (Big Daddy)
1998 -Vodonoš (The Waterboy)
1996 -Rivalové (Happy Gilmore)
1995 -Billy Madison (Billy Madison)
Jako producent
2008 -Domácí mazlíček (House Bunny, The)
2008 -Zohan: Krycí jméno Kadeřník (You Don't Mess with the Zohan)
2007 -Když si Chuck bral Larryho (I Now Pronounce You Chuck and Larry)
2006 -(J)elita ze střídačky (Benchwarmers, The)
2006 -Klik - život na dálkové ovládání (Click)
2006 -Král videoher (Grandma's Boy)
2005 -Deuce Bigalow: Evropský gigolo (Deuce Bigalow: European Gigolo)
2005 -Trestná lavice (Longest Yard, The uncredited)
2003 -Kurs sebeovládání (Anger Management)
2003 -Velké dítě Dickie Roberts (Dickie Roberts: Former Child Star)
2002 -Osm bláznivých večerů (Eight Crazy Nights)
2002 -Mr. Deeds - náhodný milionář (Mr. Deeds)
2002 -Žába k zulíbání (The Hot Chick)
2002 -Pán převleků (The Master of Disguise)
2001 -Zvíře (Animal, The)
2001 -Špinavej Joe (Joe Dirt)
2000 -Malý Nicky - Satan Junior (Little Nicky)
1999 -Velký táta (Big Daddy)
1999 -Deuce Bigalow: Dobrej striptér (Deuce Bigalow: Male Gigolo)
1998 -Vodonoš (The Waterboy)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Kterej borec se ti líbí nejvíc???

Garrett Hedlund 9.9% (289)
Ed Speleers 9.4% (274)
Brad Pitt 9% (263)
Chad Michael Murray 7.9% (229)
Channing Tatum 9% (261)
Wentworth Miller 8.6% (251)
Johnny Depp 9.7% (282)
Adam Brody 8.9% (260)
Benjamin Mckenzie 8.6% (251)
Vin Diesel 9.2% (268)
Někdo jinej 9.8% (285)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.