Lépe žádat o odpuštění,než o svolení.

Filmografie-Ben Stiller

5. října 2008 v 22:32 |  Ben Stiller

Filmografie

Jako herec
2008 -Tropická bouře (Tropic Thunder) role: Speedman
2007 -Těsně vedle (Heartbreak Kid, The) role: Eddie Cantrow
2006 -Noc v muzeu (Night at the Museum) role: Larry Daley
2006 -Škola svádění (School for Scoundrels) role: Lonnie
2005 -Madagaskar (Madagascar) role: Alex
2004 -Riskni to s Polly (Along Came Polly) role: Reuben Feffer
2004 -Zprávař: Příběh Rona Burgundyho (Anchorman: The Legend of Ron Burgundy) role: Arturo Mendes
2004 -Vybíjená: Běž do toho na plný koule (Dodgeball:A True Underdog Story)role: White Goodman
2004 -Závist (Envy) role: Tim Dingman
2004 -Jeho fotr, to je lotr! (Meet the Fockers) role: Greg Focker
2004 -Starsky & Hutch (Starsky & Hutch) role: David Starsky
2003 -Baba na zabití (Duplex) role: Alex Rose
2003 -Sláva jen pro mrtvé (Pauly Shore Is Dead) role: sám sebe
2002 -Orange County (Orange County) role:
2002 -Běž, Ronnie, běž! (Run Ronnie Run) role: sám sebe
2001 -Taková zvláštní rodinka (Royal Tenenbaums) role: Chas Tenenbaum
2001 -Zoolander (Zoolander) role: Derek Zoolander
2000 -Rabín, kněz a krásná blondýna (Keeping the Faith) role: Rabbi Jake Schram
2000 -Fotr je lotr (Meet the Parents) role: Gaylord 'Greg' Focker
1999 -Černá a bílá (Black and White) role: Mark Clear
1999 -Mystery Men (Mystery Men)role: pan Furious
1999 -Suburbans (Suburbans, The) role: Jay Rose
1998 -Něco na té Mary je (There's Something About Mary) role: Ted Stroehmann
1996 -Rivalové (Happy Gilmore) role: Orderly in Nursing Home
1996 -Ztraceni na Manhattanu (If Lucy Fell) role: Bwick Elias
1996 -The Cable Guy (The Cable Guy) role: Sam Sweet / Stan Sweet
1994 -Bolestná realita (Reality Bites) role: Michael Grates
1987 -Říše slunce (Empire of the Sun) role: Dainty
Jako režisér
2008 -Tropická bouře (Tropic Thunder)
2001 -Zoolander (Zoolander)
1996 -The Cable Guy (The Cable Guy)
1994 -Bolestná realita (Reality Bites)
Jako scénárista
2008 -Tropická bouře (Tropic Thunder)
2001 -Zoolander (Zoolander)
Jako producent
2008 -Tropická bouře (Tropic Thunder)
2007 -Ledově ostří (Blades of Glory)
2004 -Vybíjená: Běž do toho na plný koule (Dodgeball:A True Underdog Story)
2004 -Starsky & Hutch (Starsky & Hutch)
2003 -Baba na zabití (Duplex)
2001 -Zoolander (Zoolander)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Kterej borec se ti líbí nejvíc???

Garrett Hedlund 9.9% (289)
Ed Speleers 9.4% (274)
Brad Pitt 9% (263)
Chad Michael Murray 7.9% (229)
Channing Tatum 9% (261)
Wentworth Miller 8.6% (251)
Johnny Depp 9.7% (282)
Adam Brody 8.9% (260)
Benjamin Mckenzie 8.6% (251)
Vin Diesel 9.2% (268)
Někdo jinej 9.8% (285)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.