Lépe žádat o odpuštění,než o svolení.

Filmografie-DMX

10. října 2008 v 19:58 |  DMX

Filmografie

Jako herec
2004 -Neumírej sám (Never Die Alone) role:
King David
2003 -Od kolébky do hrobu (Cradle 2 The Grave) role:
Anthony Fait
2001 -Lovec policajtů (Exit Wounds) role:
Latrell Walker
2000 -Romeo musí zemřít (Romeo Must Die) role:
Silk

Jako producent
2004 -Neumírej sám (Never Die Alone)



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jakej styl posloucháš???

Punk 17.7% (237)
Rock 16.4% (220)
Hip Hop 17.2% (231)
Metal 15.7% (210)
Trance 16.4% (220)
Pop 16.6% (222)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.