Lépe žádat o odpuštění,než o svolení.

Filmografie-Mark Ruffalo

3. října 2008 v 21:57 |  Mark Ruffalo

Filmografie

Jako herec
2007 -Reservation Road (Reservation Road) role: Dwight Arno
2007 -Zodiac (Zodiac) role: Inspector David Toschi
2005 -A co když je to pravda? (Just Like Heaven) role: David Abbott
2005 -Co je šeptem ... (Rumor Has It...) role: Jeff Daly
2004 -Přes noc třicítkou (13 Going On 30) role: Matt Flamhaff
2004 -Collateral (Collateral) role: Fanning
2004 -Věčný svit neposkvrněné mysli (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) role: Stan
2004 -Už tady nežijeme (We Don't Live Here Anymore) role: Jack Linden
2003 -Piková trojka (In The Cut) role: Detective Malloy
2003 -Můj život beze mne (My Life Without Me) role: Lee
2003 -Letuška první třídy (View from the Top) role: Ted Stewart
2002 -Kód Navajo (Windtalkers) role: Private Pappas
2001 -Poslední pevnost (The Last Castle) role: Yates
2000 -Miláčku, vrať se (Committed) role: T-Bo
2000 -Na mě se můžeš spolehnout (You Can Count on Me) role: Terry Prescott
1999 -Jízda s ďáblem (Ride with the Devil) role: Alf Bowden
1998 -Kasaři (Safe Men) role: Frank
1997 -Stalo se o Vánocích (On the 2nd Day of Christmas) role: Bert
Jako producent
2004 -Už tady nežijeme (We Don't Live Here Anymore)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Kterej borec se ti líbí nejvíc???

Garrett Hedlund 9.9% (289)
Ed Speleers 9.4% (274)
Brad Pitt 9% (263)
Chad Michael Murray 7.9% (229)
Channing Tatum 9% (261)
Wentworth Miller 8.6% (251)
Johnny Depp 9.7% (282)
Adam Brody 8.9% (260)
Benjamin Mckenzie 8.6% (251)
Vin Diesel 9.2% (268)
Někdo jinej 9.8% (285)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.