Lépe žádat o odpuštění,než o svolení.

Filmografie-Owen Wilson

14. října 2008 v 19:02 |  Owen Wilson

Filmografie

Jako herec
2007 -Darjeeling s ručením omezeným (Darjeeling Limited, The) role:
Francis L. Whitman
2006 -Auta (Cars) role:
Lightning McQueen
2006 -Noc v muzeu (Night at the Museum) role:
Jedediah
2006 -My dva a Křen (You, Me and Dupree) role:
Dupree
2005 -Nesvatbovi (Wedding Crashers, The) role:
John Beckwith
2004 -Cesta kolem světa za 80 dní (Around the World in 80 Days) role:
Wilbur Wright
2004 -Velká rána (Big Bounce, The) role:
Jack Ryan
2004 -Život pod vodou (Life Aquatic With Steve Zissou, The) role:
Ned Plimpton
2004 -Jeho fotr, to je lotr! (Meet the Fockers) role:
Kevin Rawley
2004 -Starsky & Hutch (Starsky & Hutch) role:
Ken Hutchinson
2003 -Rytíři ze Šanghaje (Shanghai Knights) role:
Roy O'Bannon
2002 -Jsem agent (I Spy) role:
Special Agent Alex Scott
2001 -Za nepřátelskou linií (Behind the Enemy Lines) role: Lt. Chris Burnett
2001 -Taková zvláštní rodinka (Royal Tenenbaums) role:
Eli Cash
2001 -Zoolander (Zoolander) role:
Hansel
2000 -Fotr je lotr (Meet the Parents) role:
Kevin Rawley
2000 -Tenkrát na východě (Shanghai Noon) role:
Roy O'Bannon
1999 -Snídaně šampionů (Breakfast of Champions) role:
Monte Rapid
1999 -Zámek hrůzy (The Haunting) role:
Luke Sanderson
1998 -Armageddon (Armageddon) role:
Oscar Choi, Geologist
1998 -Jak jsem balil učitelku (Rushmore) role:
Edward Applebee
1997 -Anakonda (Anaconda) role:
Gary Dixon
1996 -The Cable Guy (The Cable Guy) role:
Robin's Date

Jako scénárista
2001 -Taková zvláštní rodinka (Royal Tenenbaums)
1998 -Jak jsem balil učitelku (Rushmore)

Jako producent
2006 -My dva a Křen (You, Me and Dupree)
2001 -Taková zvláštní rodinka (Royal Tenenbaums)
1998 -Jak jsem balil učitelku (Rushmore)
1997 -Lepší už to nebude (As Good As It Gets)


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Kterej borec se ti líbí nejvíc???

Garrett Hedlund 9.9% (289)
Ed Speleers 9.4% (274)
Brad Pitt 9% (263)
Chad Michael Murray 7.9% (229)
Channing Tatum 9% (261)
Wentworth Miller 8.6% (251)
Johnny Depp 9.7% (282)
Adam Brody 8.9% (260)
Benjamin Mckenzie 8.6% (251)
Vin Diesel 9.2% (268)
Někdo jinej 9.8% (285)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.